FC Dordrecht behaalt punt tegen koploper FC Zwolle

14 maart 2011

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft in de Jupiler League met 0-0 gelijkgespeeld bij FC Zwolle. FC Dordrecht kwam niet tot scroen, maar ook de thuisclub wist Dordt keeper Stef Doedee niet te passeren.

In de eerste helft bleef de ploeg van trainer Henny Lee uitstekend overeind. De ploeg beperkte zich tot verdedigen tegen de koploper in de eerste divisie, waardoor het zelf aanvallend geen gevaar kon stichten. De thuisploeg wist de Dordtse muur niet te slechten.

Ook in de tweede helft hield FC Dordrecht stand. FC Zwolle ging wel op zoek naar de openingstreffer, maar de lijstaanvoerder deed dat zonder overtuiging. De Dordtenaren werden verder teruggedrongen, maar grote kansen voor de gastheren bleven uit. Diep in blessuretijd haalde Bart van Muyen nog een bal van de lijn.