FC Dordrecht faalt tegen Telstar

27 augustus 2011

DORDRECHT - Op vrijdag 26 augustus speelde FC Dordrecht uit tegen Telstar in Velsen. Na de verrassende en verdiende winst afgelopen maandag tegen Willen II, waren de verwachtingen hooggespannen.

FC Dordrecht speelde echter bedroevend slecht en verloor terecht met 3-0, de eerste nederlaag van het seizoen.

Voor rust waren de Dordtenaren de betere ploeg. De gasten kregen voldoende kansen om de thuisclub pijn te doen, maar onder andere Jesse Mayele en Jeffrey Rijsdijk weigerden de trekker over te halen. Dat deed Telstar wel. Kevin Brands vond het doel halverwege de eerste helft: 1-0.

In de tweede helft zakte FC Dordrecht ver weg. De 2-0 van voormalig Sparta-speler Danny Schenkel was daarom niet eens onverdiend.

De Dordtenaren geloofden er na dat doelpunt niet meer in, waardoor de overwinning voor de club uit Velzen geen moment meer in gevaar kwam. Andrzej Ornoch maakte er zelfs nog 3-0 van.